Renault Megane kart okunamadı arızası
Renault 2003 tarihinden sonra kartlı anahtar sistemine geçmiştir. Her nekadar göze hoş gelsede günümüzde artık değişmesi gerektiği konusunda bir çok öneriler gündeme gelmiştir. Okadar narin ve dikkatlice kullanıldığı halde uzun yıllar aracını satmayan kullanıcıların başına kesinlikle gelmiştir yol bilgisayarındaki uyarıların başında gelir kart okunamadı arızası ki araç bu uyarıyı verdiğinde kesinlikle çalışmaz. Bir kaç kez direksiyona vurulduktan sonra çalıştığı görülen ancak akabinde tamamen arıza yapan megane kart için binlerce kullanıcıya yeni kart tamin edilmiştir. Artık bu arıza için yolun sonuna gelinmiştir geliştiğirdiğimiz arıza tespit cihazlarımızla Fransa`dan megane kart getirme olayıda nihayete ulaşmıştır. Bu nimetten yararlanmanız için yapmanız gereken sadece Google üzerinden araştırma yapmaktır yapmanız gereken sadece tamir ettireceğiniz kişi ve kurumları dikkatli seçmenizdir. İşini iyi yapan ve oto anahtarı konusunda uzman olan kişilerin rahatlıkla tamir edebileceği bu arıza için servislere sömürülmeyin bu uyarıyı sizlere yapmayı kendimize borç bildik.


servet on 23 Ara 2010 at 00:32 #
kartın malıyetı ne olur ve kac gune ulasr bana
immobilizer Oto Anahtarı on 23 Ara 2010 at 13:47 #
Servet bey renault megane kart tamiri için mi yoksa yeni kart için mi bilgi istiyorsanız açık ve net yapabilirseniz yardımcı olabiliriz.
Mesut on 11 Mar 2011 at 10:40 #
Merhaba. Kart okunamadı hatası alıp duruyorum son zamanlarda. 2-3 dk uğraştırıyor. Çalışıyor sonra. Tamiratı ne kadara maloluyor acaba. Gün içerisinde size uğrayıp yaptırabilirim. Maslaktayım zaten
immobilizer Oto Anahtarı on 11 Mar 2011 at 14:42 #
Mesut bey Renault megane kart okunamadı arızası tüm hemen hemen bütün kartlı anahtar kullananların başına gelmiştir veya gelecektir. Bunların kesinlikle garantili %100 tamiri mümkün firmamıza geldiğinizde 15 dakikada sorunu çözebiliriz.
fatih on 13 Eki 2011 at 18:53 #
anahtarım bı anlık dalqınlıkla suya dustu ne kapı acılıypr nede araba calısırıor..yapılabılır mı..? fıyatı kac lıra olur..? yenı anahtar ne kadara qelır.? tesekkurler
immobilizer Oto Anahtarı on 18 Eki 2011 at 10:37 #
Fatih bey renault megane kart tamiri yapabiliriz bunun için ürünü gönderin sorunu çözelim mutlaka sonuç alacaksınız.
alper on 13 Nis 2012 at 22:11 #
mrb admin.ben iskenderundan alper.diger yorum yapan arkadaşlar gibi aynı şekilde benim de arabamda kart okunmadı arızası çıkıyor.bu sorunu nasıl çözebiliriz.kartı kargo yoluyla size göndersem kaç gün içinde teslim alabilrim.ve fiyatını nekadar bilgi verirseniz çok iyi olur.bu hizmetten dolayı da t.ediyorum.
immobilizer Oto Anahtarı on 19 Nis 2012 at 09:59 #
Alper bey İskenderun`da olmanız herhangi bir sorun teşkil etmemektedir ürünü kargo ile gönderdiğinizde biz zaten 15 dakikada tamir edip geri tarafınıza dönüş yapıyoruz. Renault megane kart okunamadı arızası hemen hemen her megane kullanıcılarının korkulu rüyasıdır. Hizmetimiz her daim devam edecektir biz teşekkür ederiz.