istinye Oto Anahtari & immobilizer Sistemleri (0532 637 79 15 ) Özellikle Taksilerde Kullanılan Fiat Albea Piyasada Bir Haylı Fazla Tercih Edilmiştir. Fiat Palio – Fiat Doblo – Fiat Albea – Fiat Ducato Modellerine 15 Dakikada Kontak Anahtarı Yapılır. Tek Butonlu Kumandaya Sahip Bu Araçların Sık Sık Kumanda Arızası Vermesi ve Kumanda Kabının Kırılması Olası Durumdur. Bahsedilen Kumandanın pili yine diger arabalardaki devreler gibi 2032 olup hemen her elektronik marketlerde bulabilirsiniz. Kumanda Tamiri ve Yedek Anahtar Yaptırmak isteyen Fiat Kullanıcılarının bizlerle derhal iletişime Geçmeleri Rica Olunur. İstanbul`un Herhangi Bölgesinde Tamamen Anahtarı Kaybolan Araçlara Servis Hizmetimiz Vardır. Kurtarıcı Problemi ve Zaman Kaybı Olmaksızın Sorununuzu Çözeriz. Ruhsat Sahibi Olmayan Kişi ve Kuruluşlara Hiç bir işlem Gerçekleştirilmez.
Merhaba.Bizim albea aracımızın 2 uzaktan kumandalı anahtarından biri çalışmıyor mecburen kapıya takarak açıyoruz kilidi.Bunu tamir ettirmenin maliyeti maksimum ne kadar olur.veya sustalı yapabilirmisiniz anahtarı size yollasam.
Aracın gelmesi gerekiyormu acaba çünkü ben trabzondayım.
2012 Fiat Linea aracimin sustali anahtari islandi.
Uzaktan kumanda kilit sistemi calismiyor.
Bu konu ile ilgili cozum onerilerinizi ogrenmek ricasi ile
Kudret ONGUN
Kudret bey 2012 model fiat linea sustalı anahtar tamiri firmamızda mevcuttur ürünü gönderir veya getirirseniz hemen halledebiliriz iyi günler dileriz.
selam benim albea aracımın yedek anahtarı yok tek anahtardı onunda buton yeri düştü ve kasasında çatlak var yani yenisi yapılacak osmaniye deyim sadece anahtarı göndersem yenisi yapılabilirmi. okey se 1 çift fiyatı ne olur kaç günsonra alırım saygılar
Şahin bey fiat albea yedek anahtar yapabiliriz Osmaniye`den aracın sigorta kutusunu kargo ile gönderirseniz hallederiz fakat ruhsat sahibi olmalısınız ancak çatlak kasa ve butonun düşmesi yenisini yaptırmanız anlamına gelmiyor sadece fiat anahtarı kargo getirin hatta gönderin dışını değiştirelim tamirini yapalım bu şekilde ucuz yollu sorunu çözelim.
hocam 2000 model kontağı şiffreli palio m var tamamen değiştirsem masrafım ne olur
Arabayla birlikte uğramanız gerekiyor set olarak değişim yapılabilir ortalama maliyet fiyat teklifini mailinize gönderdik.
2010 fiat albea arabamın yedek anahtarı kayıp yedek anahtar yaptırma fiyatı ne kadar tutar…. teşekkürler
Ercan bey merhabalar 2010 fiat albea yedek anahtar kopyalama ücreti için tarafınıza teklif verdik bir kontrol ediniz.
Merhaba 2004 fiat palio yedek anahtar kayıp ben komple anahtarları değistirmek istiyorum maliyet ne olur acaba hayırlı işler
Nusret bey fiat palio yedek anahtar kopyalanır ayrıca isterseniz komple kilit setide değişebilir iki işlem içinde arabayla uğramanız şarttır.
Mrb fiat albea 2006 yedek anahtari yapmak istiyom maliyeti neolur aracsiz kumandali yapilirmi bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin
2006 model fiat albea yedek anahtar fiyat teklifini ulaştırdık lütfen bir kontrol edermisiniz arabayla uğramanız lazım ama bilginiz olsun.
Selam 2010 albea aracim var yedek anahtar kayboldu yenisi ne kadar tutar bunun icin ne yapmaliyom tel.
Ümit bey hayırlı günler 2010 model fiat albea yedek anahtar fiyat teklifi tarafınıza ulaştırıldı arabayla ugramanız gerekiyor.
2007 albea yedek anahtar ne kadara mal olur
Aracıma yedek anahtar çıkartmak istiyorum fiat Doblo 1.3 dinamik 2011 model fiyatlarınızı öğrenmem istiyorum
Levent bey fiat doblo uzaktan kumandalı yedek anahtar fiyatını mailinize yolladık kontrol edebilirmisiniz ayrıca arabayla geleceksiniz bilginize sunarım.
1.4 2000 model fiat siena kontak anahtarını kaybettim ne kadara yapilir
Mehmet bey yedek anahtar varmı acaba şuanda aracınızı kullanabiliyormusunuz yoksa bir yere çekteniz duruyor mu ?