Honda Civic anahtarı

İstinye Elektronik Anahtar & Oto Kilit Sistemleri Özellikle Honda Civic Anahtarı Kayıp Olan  Müsterilerimizin Sorun Ve Sıkıntılarını Bir Kac Dakikada Çözüyoruz. Bir Adet Anahtarı Bulunan Müsterilerimize Yedek Yapabilir Veya Tamamen Kayıp olmuş Honda Civic Arabanıza Elektronik Anahtar Yaptılarak İmmobilizer Sorununuzu Çözebilirsiniz. Alarm Kumandası Ayrı Anahtarı Ayrı Olan Honda Anahtarınızı Tek Bir Kumanda Üzerine Toplayabilir Çakı Veya Sustalı Şekline Getirebiliriz Bir Büyük Sorunlardan Birtahaneside Oto Anahtarının Yedeği Çalınmış Kayıp olmuş veya Başka birisinde Olduğunu Biliyorsanız Arac Sifreleri Değişir Ve Eski Anahtarınız Calışmaz Hale Gelir. Diğer Sorularınız İcin Lütfen İletişime Geciniz.

Artık modeller ve görseller çok değişti bu değişimlerle birlikte kalite oldukça arttı. O sebeple bende ara ara geriye dönüp neler yapmışız veya neler yazmışız diye gözden geçiyorum. Eksik birşeyler varmı hem yazılı hem görsel olarak seneler önce paylaştığım konuları bile tazeliyor resimlerini güncel tutmaya çalışıyorum. Bakınız Honda Civic fd6 modelleri için yapılan uygulamayı görün bakalım bunun için neler söyleyeceksiniz.

honda civc fd6 modeli için yeni sustalı anahtar görselidir.

50 yorum

  1. merhaba ben muşta yaşıyorum 2004 honda civic var yedek anahtarı yok yedek anahtar yaptırmak istiyorum muştan çıkma imkanım yok şuan için bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz

  2. merhaba
    2010 model civic hb anahtarlarımdan birini kaybettim.
    kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum.ankarada yasıyorum.ara sıra istanbula geliyorum.
    ankarada subeniz varmı.

    birde fiyat ne kadar.
    iyi calısmalar

  3. merhabalar ben 99 model aracımın anahtarını kaybettim ve ne yedeği var nede kırmızı anahtarı bu sorunu nasıl çözebiliriz ve maliyeti ne olur farklı şehirde olmam size problem teşkil edermi

  4. Merhaba. 2009 Honda Jazz yedek anahtarım kayıp. Yenisinin yapılma maaliyeti ne kadar acaba? birde siz ne gibi bir güvence veriyorsunuz çalınmalara karşı? bilgilendirirseniz sevinirim..

  5. merhaba
    2009 honda cicic hb için fiyatlarınızı iletir misiniz?
    tek anahtarım var.

    sustalı ve normal fiyatları bekliyorum

    iyi çalışmalar.

  6. 2008 model honda civic arabamın yedek anahtarı kayıp şifrelerinin değiştirilip kayıp olan yedek anahtarın etkisiz hale getirilmesini istiyorum bu konuda bana fiyat ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

  7. 1997 honda cıvıc aracımın tek anahtarı var ve yedek anahtar yaptırmak ıstıyorum kumandalı ama sustalı olmasın maliyetı ne kadar olur ve sızın oraya gelmem ımkansız bursanın bır ılcesındeyım yardımcı olursanız sevınırım hayırlı ısler

  8. merhabalar. ben vanda yaşıyorum. aracıma yedek anahtar yaptırabilmem için burda şubeniz var mı ? birde fiyat hakkında bilgi alabilir miyim ? teşekkürler

  9. merhabalar 2004 model honda civic es im var ve yedek anahtarini kaybettim yenisini yaptirmak istiyorum fiiyatini mail atabilirmisiniz tesekkurler..

  10. honda civic hybrid 2006 model aracımın anahtarının pılını nasıl degıstırebılırız. akıllı anahtardır kapılar anahtar cebınızeyken dokunursanız acılır ve kontaga anahtarı takmadan calıstırabılıyorum. yardımcı olursanız sevınırım. bu arada kontak bolumunde cevırebılmem ıcın kontagı plastık br aparat var cıkaramıorum onu bu yuzden kumandanın ıcınden cıkardıgım anahtarıda sokamıyorum kontak yuvasına.

  11. 2003 civic vtec anahtarim araci calistiriyor fakat kapilari acmiyor.sanirim kapi sifreleriyle uyumlu degil. Tek anahtar hem kapi hem kontak hem kumandali olarak maliyeti ne olur.

  12. İbrahim bey merhabalar 2003 model honda civic uzaktan kumandalı anahtar fiyat teklifini tarafınıza ilettik tabiki kapı kontak şifreleri aynı olması gerekiyor eğer yağsız ve bakımsız kaldıysada çalışmayabilir kontrol etmekte yarar var.

  13. 1996 euro civic aracim da kontak sorunu yaşiyorum ikaz ışıkları söndükten sona bazen anahtar ışığı yanıp sönüyo ve araç calismiyo bunun sebebi nedir ?

  14. 1996 euro civic aracimda kontak sorunu yasiyorum ikaz ışıkları söndükten sona bazen anahtar ışığı yanıp yanıp sönüyo ve araç calismiyo bunun sebebi nedir ?

  15. Merhaba 1999 honda1.6ies aracimin uzaktan kumandasinin diş pilastigi kirildi nazil bir çözüm olabilir maliyeti ne olur “anahtar-kumanda ayri” tesekkurler

  16. iyi günler 2001 model honda civic 1,6 ies aracımın kumanda ayrı anahtar ayrı;
    1- Anahtardan kumandalı halde olursa maliyeti ne olur,
    2- Ayrıca kumanda kabı kırık olduğu için kabı tek olarak alsak maliyeti nedir.
    bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

  17. 1998 model honda cıvıc 1.6 ies kapı acma kapama kumandası yapımı hakkında bilgi almak istiyorum. orjınal kumandam var ama anhatrlık olarak kullanacak yeri kırıldı .

  18. Ankaradayım, İstanbul dışı için 2009 model honda civic sustalı anahtar yapımı için nasıl bir yol izliyorsunuz. 2 anahtarımda elimde, fiyat ve uygulama nasıl yapılıyor?
    bendeki anahtarlar 2 tuşlu, 3 tuşlu yapıp bagaj kapağı da açılabilecek mi? bu esnada aracı kullanabilecek miyim?

  19. merhabalar 2002 civic araç için uzaktan kumanda cihazım bozuldu.temin edebilirmiyiz fiyatı ne kadar araca tanıtım yapılabilirmi teşekkürler

  20. İkibin model hondam var anahtarim normal anahtar kuman dali değil birdanede uzanan kumandasi vardi oda bozuldu nazil yaptiracam kaclira gider ne yapmamggerekiyor yardimci okursaniz sevinirim saygilar

  21. merhaba honda euro civic 2006 model aracımın kumandası ve anahtarı ayrı şekilde ikisini tek anahtar yapmak istiyorum birde bu anahtara bagaj ve cam kapama eklenebiliyor mu ? bana ne kadar bi ücrete mal olur?

  22. 2004 civic otomatik arabamin kumadasi acma tusu calişşmadi kapagi cikarddim dokundum kapilari acti,.slorun ne olabilir. Suanda tusu cikardim oyle kullaniyorum,.birde anahtarla kapilari acamiyorum sadece bagaji aciyorum…yardimci olursaniz sevinirim..tesekkurler..

  23. aracım 96 model euro civic immibilzer hatası veriyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yeni anahtar yapımı ile ilgili bi fiyat alabilirmiyim yada bu sorunun çözümü ile bi bilgi alabilirmiyim

  24. İyi günler 2011 model honda civic aracimin kumandalı anahtarını çakı şeklinde istiyorum. Bu iş ne kadar güvenirli. Ben ankaradayım da. Ne kadar sürede hazır olur. Ücreti ne kadar bu konu hakkında bilgi mail i atarsanız sevinirim.

  25. Merhaba, 2008 civic yedek anahtar yok.
    Sustalı anahtar yapılabilir mi? Rica etsem yapılabilirse sustalı anahtar, kumandalı anahtar ve sadece anahtar fiyatları nedir? yardımcı olur musunuz? Hayırlı işler.

  26. merhaba 2006 model euro civic aracımın kumandası ayrı anahtar üzerine taşıyabiliyor muyuz ? ayrıca sadece bağaj açma eklenebiliyor mu? ücreti ne olur?

  27. Benim 98 model 1.6 ies aracım var kontak yeri bozuldu bunun orjinalini nasıl temin edebilirim ve eski anahtarımı kullanmaya devam etmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim

  28. Mrb 2011 model honda civic arabam var anahtarı tanımıyor ,aracı makineye başladığımızda makine immobilizeri görmüyor neden olabilir,araç çalışmıyor

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*