Tüm Araç Sahiplerini Kapsayan Bu İmmobilizer Sistemli Araba Anahtarları Hakkında Vermiş Olduğumuz Bilgiler Kullanıcılarımızın Servislere Yüksek Ücretler Ödeyip Fransa`dan Almanya`dan Anahtar Beklememeleri icindir. Bildiğiniz Gibi 1996 Yılı ile Başlayan Araçlarda İmmobilizer Elektronik Motor kilidi Sistemi Araba Anahtarlarının Servise Kaymasını Sağladı. Bunun Nedeni İse Araba Hırsızlığının Azalması Kötü Tarafı ise Tamamen Tekelleşıp Yüksek Ücretlerde Servis aracılığı ile Faiş Paralar elde etmek Oldu. İmmobilizer Sistemde Türk Mühendisler Avrupa Ülkelerinde Dahi Türkiye`yi Harika Bir Şekilde Temsil Etmiştir. Bugun Türkiye İmmobilizer Elektoronik Otomobil Anahtarlarının Yedeklenmesinde Dünya Lideri Olmuştur. Siz Kullanıcıları Uyarır Araba Anahtarlarınızı Servislerde Yüksek Paralar Ödeyip Yaptırmayın ve Bilin ki Türkiye`de Otomobil Anahtarı Çoğaltan Tüm Meslektaşlarımız Yetkili – Kaliteli Ve Güvenli Hizmet Vermektedirler Aksi Halde Makina Satın Alamaz Sizlere Kesinlikle Bu İmkani Sunamazlar.
97 model laguna RXE 2,0 aracım var ve yedek anahtarı yoktu anahtarlarım çantam ile çalındı bunun yenisini çıkartmam için ortalama ne kadar bir fiyat gider
1994 model suziki vitara jeep anahtarını kaybettim yedeğide yok nasıl yenisini çıkartabiliriz.tşk ederim
Bülent bey suzuki vitara anahtarı icin ürünü tarafımıza getirmeniz veya göndermeniz yeterlidir sorunu rahatlıkla çözebiliriz.
bülent bey benim 1999 model toyota corolla 1,6 terra aracım var..cipli anahtarı kaça yapıyorsunuz..Bir tane yedek yaptırmak istiyorum fiyat verebilirmisinz.ayrıca teslim, ödeme ve kaç günde gönderilir..Teşekkürler
1999 model toyota corolla aracımın uzaktan kumandası kırıldı immobilizer oludugu için servise götürmem gerekiyomus bunun maliyeti ne kadar olur?
2010 model polonun anahtarını kaybettim şanlıurfadayım fiyatı nedir ve nasıl temin edebilirim
Osman bey toyota terra anahtarı icin immobilizer`i kopyalanmış şekilde fiyat bilgisi gönderdik.
merhaba benim 1995 model mercedes c200 aracım var anahtarım sustalı ve bunun yedek anahtar fiyatını öğrenmek istiyorum.!!
2008 clio 3 dizel arabama yedek anahtar yaptırmak istiyorum fiyat nedir acaba tesekuurler
Emre bey renault clio 3 yedek anahtar icin tarafınıza fiyat bilgisi gönderdik.
merhaba 1998 renault laguna 2,0 rxe araç aldıkta anahtar çektirmek istiyorum maliyeti , nekadar zamanda elime gecer ve ne yapmam gerekiyor bu arada zonguldakta yaşıyorum ilginiz için teşekkürler.
Özkan bey 1998 model renault laguna anahtarı icin firmamızla iletişime geçebilirseniz size net bilgi verebiliriz.
Okan bey 1999 model toyota corolla uzaktan kumanda kabı firmamızda bulunmaktadır bu ürünün immobilizer ile bir alakası bulunmamaktadır iletişime geçmeniz rica olunur.
fethi bey 2010 model volkswagen polo anahtarı firmamızda yapılabilir ancak Şanlıurfa bölgesinde ihakemet ettiğiniz için bu ihtiyacıınıza karşılık veremeyiz. immobilizer kopyalama araca bilgisayar bağlanarak gerçekleşmektedir.
aracıma yedek anahtarmak yapma istiyorum toyota auris 2011 model ne kadara mal olur bana
Merhaba bende 2004 model kango var yedek anahtari 2 sene once kaybolmustu simdide asil anahtar kayboldu. Buna ne yapabiliriz. Bide ankarada ikamet etmekteyim araba kilitli kaldi park halinde bunun bana fiyati ne olur
merhaba bende 2004 model kango var bugun anahtarını kaybettım araba kılıtlı kaldı yedek anahtarıda yoktu.ankarada ıkamet edıyorum.yenı anahtar cıkartmanın fıyatı nedır aceba?ankaradada subelnız varmı?
Zeki bey renault kango anahtarı icin firmamızla iletişime geçin size yardımcı olalım.
Toyota Auris yedek anahtar yapımının ücreti icin mail adresinize bilgi gönderdik.
Zeki bey tamamen kayıp olan renault kango anahtarı için ya aracın firmamıza gelmesi yada bizim teknik servis ekiplerinin araca yerinde müdahale etmesi gerekmektedir.
KİA SOUL 2011 MODEL yedek anhtar cıkartıp anahtarları 3 lemek istiyorum gereklı bılgıyı acık bırsekılde alabılırmıyım fiyat ve nasıl yapabılceğimi
Muhammed bey kia soul yedek anahtar icin maliyet bilgisi tarafınıza gönderildi.
Merhaba
Fiat albea model arabamın orjinal anahtarını kaybettim. Yenisini tedarik edebilir miyiz ve maliyet ne olur? Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Nuray hanım fiat albea anahtar icin istemiş olduğunuz maliyet bilgisini mail adresinize gönderdik.
2006 model hyundai accent era mın yedek anahtarı kayıp immobilizer ve alarm var aracımda ve asıl anahtarında orjinal düğmesinden alarm açılıyo ve aynısının yedeğini yaptırmak ıstıyorum.. buna bi fiyat verebilir misiniz ?
iyi günler,
97 model mazda 626 hatchback aracımın dört düğmeli uzaktan kumandası nın sessiz açma kapama tuşu çalışmıyor. Yeni kmandaya kopyalatmak istiyorum ancak alarm sisteminin tüm fonsiyonlarıda çalışırmı? Mesela araç hareket edince kapılar ve camlar otomatik kapanıyor. Kapılar kilitlrnince camlar kapanıoyr.
Fiyatını ve yeni kumandanın görünüşü nasıl öğrenebilrmiyim?
Teşekkürler
İhsan bey 1997 model mazda 626 hatcback uzaktan kumandası yapıldığında aracın tüm fonksiyonları çalışır hatta isterseniz sustalı anahtar bile yapabiliriz.
hayırlı akşamlar .aracım 99.model 416.glxi.aracıma yedek anahtar yaptırmak istiyorum 1 tane anahtarım var ve immobilizer`li.nasıl yaptıracam arac olmadan sadece anahtardan kopyalama yaparak yedek anahtar yapmak mümkünmü yaoılan anahtarı araca tanıtmak gerekiyormu .mümkünse fiyatı ne kadar bana bilgi verirseniz sevinirim .mail.adresime detaylı yazarsanız irtibata geçeriz bu sayfayı googleden buldum belki bir daha bulamam siz mail atın selamlar.
pardon ihmal ettim aracım.proton .99 model 416glxi.modeli .
Yılmaz bey her türlü araba anahtarları firmamızda programlanabilir ruhsat sahibi olduğunuzda bu hizmet size verilir. Ürünü getirin veya gönderin araca gerek kalmaksızın yapabiliriz.
Öncelikle kolay gelsin benim aracım 2006 model 1,3 multijet motor fiat doblo orjinal alahtarı balkondan düşürdüm ve motora şifre göndermiyor. Yedek anahtar ile aracı kullanıyorum. Yedek anahtarın üzerinde uzaktan kumanda yok ama bozulan orjinalinin üzerinde var bu bozulan orjinal anahtar gibi bir anahtarın bana maliyeti ne olur. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
özür dilerim ihmal ettim … (üst mesaj’a eklemedir)
aracımın bozulan anahtarı yerine sustalı anahtar yaptırmak istersem maliyet açısından fark olurmu .
Özgür bey fiat doblo anahtarı için bahsettiğiniz arızasının sebebi balkondan aşağı attığınızda ürünün içinin açılması ve immobilizer çipinin düşmesi biz orjinal haline getirebiliriz ancak araç ile birlikte firmamıza gelmeniz şarttır iyi günler dileriz.
merabalar 74 model bir vosvos’um var anahtar sistemini değiştirmek istiyorum bu mümkünmüdür eğer ki mümkünse maliyeni nedir? Tşk ederim iyi çalışmalar…
🙂 Arman bey volkswagen anahtarı değişikliği yapabiliz ancak nasıl bir deşeğiklik istiyorsunuz. Vosvos marka aracınızın artık ne yazıkkı kontakları bile piyasada bulunmamakta.
iyi çalışmalar öncelikle şimdiden yardımlarınız için teşekkürler .benim 98 model audi a3üm var fiyat bilgisi alabilirsem sevinirim
Kerem bey audi a3 anahtarı icin istediğiniz teklif tarafınıza iletilmiştir.
merheba ben trabzondan yazıyorum 2007 model renault clio syembol aracımın asıl uzaktan kumandalı anahtarım kayboldu yedek anahtarında uzaktan kumanda yok yedek anahtara kumanda nasıl yaptırırım maliyeti ne olur bide araç trabzonda nasıl olurmu çevap verirseniz teşekkür ederim
Alaattin bey renault clio symbol uzaktan kumandalı anahtar yapımı firmamızda mevcuttur fakat Trabzon bu iş için biraz sıkıntılı nedeni ise arabaya bilgisayar bağlanması gerekiyor.
cevap verdiğiniz için teşekkürler maliyeti kaç lira olur acaba
merhaba 2008 model opel combo var yedek anahtar yaptırmak istiyorum ve sustalı olmasını yardımcı olursanız zsevinirim . kolay gelsin
Bülent bey 2008 model opel combo sustalı yedek anahtar yapabiliriz bu ürün tamamen orjinal olarak tarafınıza verilecektir fakat arac ile firmamıza uğramanız şarttır.
merhaba 2002 model clio var yedek anahtar yaptırmak istiyorum fiyat öğrenebilirmiyim
Adem bey renault clio yedek anahtar yapımı icin tarafınıza fiyat teklifi gönderildi kontrol etmeniz rica olunur.
merhaba. 2005 modol ford mondeo sahibiyim. yedek anahtarı sustallı şekilde yaptırmak istiyorum. il dışına nasıl hizmet veriyorsunuz? bir de fiyatı ne olur. teşekkürler..
citroen c3 marka otomobilimin anahtarı kayboldu yedegide yok kocaelinde ikamet ediyorum ne yapabilirim?
Alp bey Citroen c3 yedek anahtar yapımı icin tarafınıza fiyat teklifi gönderdik bakabilirmisiniz.
Ford mondeo sustalı anahtar yapımının ücreti icin tarafınıza fiyat teklifi gönderdik.
93 tempra uzaktan kumandası kırıldı.aynı kumandayı nasıl tmın edebılırım(ısparta)
MONEX-INWELLS
Ürün Kodu: MX-3329
anahtar bu fıyatı ne kadar