Araba Anahtari

araba-anahtariTüm Araç Sahiplerini Kapsayan Bu İmmobilizer Sistemli Araba Anahtarları Hakkında Vermiş Olduğumuz Bilgiler Kullanıcılarımızın Servislere Yüksek Ücretler Ödeyip Fransa`dan Almanya`dan Anahtar Beklememeleri icindir. Bildiğiniz Gibi 1996 Yılı ile Başlayan Araçlarda İmmobilizer Elektronik Motor kilidi Sistemi Araba Anahtarlarının Servise Kaymasını Sağladı. Bunun Nedeni İse Araba Hırsızlığının  Azalması Kötü Tarafı ise Tamamen Tekelleşıp Yüksek Ücretlerde Servis aracılığı ile Faiş  Paralar elde etmek Oldu.  İmmobilizer Sistemde Türk Mühendisler Avrupa Ülkelerinde Dahi Türkiye`yi Harika Bir Şekilde Temsil Etmiştir.  Bugun Türkiye İmmobilizer Elektoronik Otomobil Anahtarlarının Yedeklenmesinde Dünya Lideri Olmuştur. Siz Kullanıcıları Uyarır Araba Anahtarlarınızı Servislerde Yüksek Paralar Ödeyip Yaptırmayın ve Bilin ki Türkiye`de Otomobil Anahtarı Çoğaltan Tüm Meslektaşlarımız Yetkili – Kaliteli Ve Güvenli Hizmet Vermektedirler Aksi Halde Makina Satın Alamaz Sizlere Kesinlikle Bu İmkani Sunamazlar.

50 yorum

  1. merhaba ;

    aracımın (seat ibiza) yedek anahtarı verilmedi. güvenlik için ne yapılabilir? ve maliyeti ne olur? kontağın tamamen değişmesi mi gerekiyor.

  2. Murat Bey Seat ibiza yedek anahtarı icin aracınızı firmamıza getirirek sorunu çözebilirsiniz, Kontak ve kapı setlerinin değişmesine kesinlikle gerek yoktur aracın üzerinden tarafınıza verilmeyen anahtar etkisiz hale getirilerek yeni yapılabilir.

  3. merhabalar bende 99 model mazda 323 var anahtarını kaybettim orjinal olmayanı vardı bende o da çalıstırmıyor yarımcı olursanız sevinirim saygılra..

  4. 2007 toyota coralla immobilizer anahtar fiyatı nedir. uzaktan kumandası çalışacak şekilde. Aynı zamanda sustalı anahtar şeklinde yapılabilirmi?

  5. 1999 corolla 1.6 luna arabamın kumandası kırık, elektronik aksamında bir problem yok, şu an bantladım oyle kullanıyorum. Elinizde sadece kasa var mı? Varsa fiyat alabilir miyim?

  6. mnerhbaa 1994 model rover marka bir arabam var ve buara kızılötesi bir kumandya sahip fakat kumanldası kayıp… bizde dışardan bir rf kumanda taktırdık ucuz yollu … eski kumanda tekrar yapılabilirmi???? teşekkürler

  7. merhaba ben konya karapınar devlet Hastanesinde çalışmaktayım 1998 wosvegen transpoter arabam var tek anahtarlı 1 adet anahtar yedekletmek istiyorum sustalı olma imkanı varmıdır maliyet kaç liradır

  8. genç arkadaslarımmmm.şimdi benim bi tane 156 Alfam var hanii anahtarın üstündeki çıkartmam kayboldu bana yardımcı filan falan olursanız hani sevinirim stop.

  9. öncelikle iyi günler 2001 model mazda 323 model arabam var yedek anahtar yaptırmak istiyorum fakat servis harici hiç bir yerde yapılmadığını söylediler. aca bu sorunu halledebilirmisiniz kolay gelsin iyi günler

  10. 2000 model volvo s40 anahtar ve uzaktan kumanda sistemini yedekleme imkanımız var mı? yedek anahtarı sustalı yapabilir miyiz? fiyatı ne olur?

  11. İyi günler 2000 model volvo s40 aracım var. aldığımda bana tek anahtar verdiler ve ben bir kopyasını yaptırmak istiyorum. kumandasıyla bana maliyeti ne olur bilgilendirirseniz çok sevinirim.

  12. peugeot 98 model 306 anahtar kumandasız geldı kumanda sıfresı anahtar kodu var yenısı yaptırmanın malıyetı ne olur şimdiden tşkler

  13. İyi günler 2004 model suzuki grand vitara aracım var.Banada aldığımda tek anahtar verdiler ve ben bir kopyasını yaptırmak istiyorum.
    kumandasıyla veya kumandasiz bana maliyeti ne olur bilgilendirirseniz çok sevinirim.

  14. merhaba
    2000 model BMW 520 aracım var. sadece simokin anahtarı denilen kumandasız anahtarım var. aracı bu şekilde kullanıyorum.
    Sizden kumandalı anahtar fiyatınızı öğrenmek istiyorum
    saygılarımla…

  15. MERHABA 2000 MODEL ALFA ROMEO 156 TIM VAR YEDEK ANAHTARIM YOK KUMANDALI İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ FİYATI KAÇA DIR NASIL YAPTIRIRIM BULABİLİRMİYİM

  16. Slm,
    2000 model seat toledom var 1.8 spor kasa , yedek anahtarım yok , kumandalı anahtar istiyorum ve de fiyatı ne olur.Kolay gelsin şimdiden tşk.

  17. iyi günler, bende seat ıbıza 2008 1.4 dizel araç car,aracımın yedek anahatırı kayıp oldu, birtane yaptırmam gerekiyo,sustalı ve sustasız fiyat verirseniz sevinirim.

  18. 2005 model hyundai elentram var anahtar ve kumandayı yeni tip accent lerdeki gibi birleşik yapılabilir mi? maliyeti nedir. teşekkürler

  19. 2003 model golf IV aracımın iki adet orj. kumandalı anahtarı var. bunlardan birinin kumandası çalışırken diğerinin kumandası çalışmıyor. Pilini değiştirdim, temassızlık olamaz çünkü açma kapama butonlarına bastığımda kumanda üzerinde ışık yanıyor. Servis yeniden yazılım yüklenecek veya yenisi getirilecek diyor. Siz ne dersiniz. Elektronik bilgim kart üzerinde diyod, direnç vs parçaları kontrol etmelimiyim. Kendi kendine kod bilgisini silmesi veya değiştirmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*