Mitsubishi Lancer Sustalı Anahtar

Uzun zamandır beklenen mitsubishi lancer anahtarı için sustalı uygulaması artık kullanıma sunulmuştur. Çok zaman önce mitsubishi lancer icin anahtar kabı üretilmişti bu hizmeti zaten bozulan ve kırılan ürünler için veriyorduk fakat daha sonra yeni nesil sustalı uygulaması için aldığımız talepler  üzerine lancer içinde yenilendik. Bu vesile ile anahtarı kılılan, parçalanan kullanıcıların yapacağı araştırmada doğru bilgiye ulaşmaları için elimizden geleni yapıyoruz sert malzemeden yapılan bu ürün cam gibi kırılabiliyor böyle bir alternatifiniz olduğunu buradan duyurur ona göre karar vermenizi öneriyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün uygulamalar üretici standartlarında olup son kullacıları memlun etmek üzürine tasarlanmıştır.

37 yorum

  1. 2009 model lancer üc düğmeli (açma-kapatma -bagaj ) İÇİN sustalı anahtar kabı istiyorum bana kaça gönderirsiniz erzurum kargo vs.montaj için çipi ve kumandayı çıkarıp kabına yerleştirmem ve anahtarı çektirmem sanırım yeterli olacak orjinalına uygun oluğunu söylediniz
    BANA TLF LA DÖNMENİZİ RİCA EDRİM MİLİME HERZAMAN BAKMA İMKANIM OLMUYOR

  2. merhaba. bende 2005 model lancer var ve satın alırken yedek anahtar vermediler. elimde olanın kaybolma riskine karşı yedeğini yaptırmak istiyorum. anahtar resimlerdekinden. açma-kapama sistemi anahtar üzerinde yani. avaba bana bu işlem kaça mal olur? yapma işlemi ne kadar sürüyor? aracın şase numarasını versek ben gelmeden yapabiliyormusunuz? yardımcı olursanız sevinirim.

  3. Kolay gelsin. Size anahtarimi gondersen kac gunde islemi gerceklestirebilirsiniz. Ayrica pilinin degismesi lazim sanirim. Ucreti ne kadar tutar bildirebilirmisiniz?

  4. Merhaba.
    2011 lancer 3buttonlu sustalı anahtar değişimi istiyorum.
    Elinizde yeni model var mı? yada gelir mi?
    Şuan resimlerde gördüğüm pek hoşuma gitmiyor. Birde daha kaliteli malzemeden olanı olursa daha süper olur. Gerçi yurt dışında bile göremedim güzel olanını, hep aynı.

    Son olarak ücreti ne olur?
    Teşekkürler

  5. Merhaba,

    2013 model yeni Space Star için sustalı anahtar dönüşümü yaptırmak istiyorum. Anahtar yukarıdaki Lancer anahtarı ile aynı. Dönüşüm için fiyat bilgi alabilir miyim? İşlem sadece immobilizer’in ve tuşların taşınması ve anahtarın çekilmesi şeklinde mi? Aracı getirmek gerekiyor mu? Teşekkürler.

  6. .merhabalar 2006 model mitsubishi lancer var sustalı kumanda yaptırmak istiyorum van’da ikamet ediyorum buraya gönderebilir misiniz kaç tl ye mal olur

  7. bursa m.k.paşa dan merhaba mitsubişhi lancer 2005 anahtarını sustalıya çevirmek istiyorum ama fiyat, ödeme ve ulaştırma hakkında bi görsele ulaşamadım. dönüş yaparsanız sevinirim.

  8. Merhaba yazılara baktım ancak fiyat göremedim 2011 lancer 3 dugme sustalı anahtarlık fiyatı ne kadar bırde direk montajı siz yaparsanız ne kadar ikisinide ayrı fiyat verebilirmısınız ( kendi anahtarımdakı kullanılıcak)

  9. Murat bey hem adımız hem soyadimiz tutuyor bukadar tesadüf tebessüm ettirdi diyebilirim. Fiyat yayınlamıyoruz müsterilerimizi tektek bilgilendiriyoruz sitemizin yazılarını, resimlerini ve bununla birlikte fiyat listelerini malesef çalışıyorlar o sebeple kaldırdık. Mitsubishi lance sustalı anahtar fiyat teklifini mailinize verdik bir bakınız efendim.

  10. S.aleyküm 2007 mitsubishi lancer 2 düğmeli sustalı anahtarlık. Ve 1 tane de 2 düğmeli normal anahtarlık kabı sadece fiyatı nedir?

  11. Hayırlı işler. Lancer 2005 sustalı yedek anahtarı yapımı fiyat nedir. Hem yeni yedek anahtar hem de var olan anahtarı sustalı yapma fiyatları nelerdir. İyi çalışmalar.

  12. 2007 model Mitsubishi Lancer kumanda çalışmıyor anahtarı sustalı yapabilirmisiniz bu şekilde, araç olmadan yapılırmı, fiyat ne tutar ödeme nasıl yapılır

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*