Dacia logan sustalı anahtar

Yeni yeni defalarca yaptığımız fakat online olarak duyurmadığımız araçlarıda elektronik ortama tanıtma kararı aldık. Yakıt sistemi Diesel olan bu arac Ticaretle uğraşanlar tarafından biraz daha fazla tercih edilmektedir. Sabahtan gece geç saatleri kadar dur durak bilmeyen bu otomobilin uzaktan kumandası belli bir zaman sonra malesef problem yaşatıyor. Dacia logan anahtar kabı değişikliğiyle hiç masraf etmeden, orjinalden şaşmadan ürünü sıfırlayabilirsiniz.

Gerek pantolon cebinin delinmesinden gerekse sivri olmasından rahatsızlık duyan otomobil sahipleri orjinal olarak katlanabilir modele dönebilmektedirler. Renault clio 3 sustalı anahtar direkt olarak bu araçlara programlanıp 15 dakikada teslim ediliyor. Kasgo ve sigorta şirketlerinde en ufak bir rahatsızlık kesinlikle duyulmuyor çünkü demir kısmı aynı, kumanda yazılımı aynı logolar zaten dacia ve renault ortak olarak her parçalarında gözle görünüyor. Kendi uzaktan kumandanız alınıp diğerinin içerisine koyulmuyor diğer modeller sizleri yanlış yönlendirmesin extra olarak bir adet daha sizlere taktim ediliyor.

İlerdeki günlerde Dacia Solenza hakkındada bilgiler vereceğiz ki zaten benzer bir konu olacak neden çünkü logan ve solenza ikiz denecek kadar birbirlerine yakındır. Hep aynı şeyi söylüyoruz ” immobilizer ” yine söyleyelim ilerde hata çıkarma, yolda bırakma, beyin yakma gibi kulaktan dolma bilgisiz kişilerin paylaştığı dedikodulara kesinlikle aldanmayın yapılan tüm uygulamalar yetkili servis cihazlarıyla gerçekleşmektedir. Bütün renault ve Dacia modellerini yukarıdaki görselde açık olarak paylaştık bütün araçlar icin bizimle iletişime geçiniz.

13 yorum

  1. Merhabalar dacia logan aracımın 2009 kontak anahtarını sustalı modele çevirmek istiyorum. Maliyeti ile ilgili bilgi vermenizi rica eder iyi çalışmalar dilerim.
    Saygılarımla
    Cüneyt Hacıgeldi
    53250009**

  2. iyi akşamlar;
    2011 Dacia loganım var.Malum ilgisi olanlar ve kullananlar bilir fabrika çıkışı adet anahtar veriyorlar.Birinde kumanda var diğerinde yok.Dizayn olarak yanlış olduğunu düşündüğüm kalın kumandanın sustalı olmaması da ayrı bir hata olduğunu düşünüyorum.
    aracım için sustalı kumanda yapılabildiğini sitenizde okudum.Bu kumandanın nasıl yapılacağını(aracın sizin yanınızda olması gerekli mi?) ve bana maliyetini ve ödeme koşullarını anlatırmısınız.
    İlginize teşekkür ederim şimdiden

  3. Gökhan bey merhabalar 2011 model dacia duster sustalı anahtar yapıyoruz kullananlar çokta memnunlar hiç bir sorun sıkıntı yaşamadan araç üzerinden bir uygulama yapmadan islemi gerçekleştiriyoruz ücretini tarafınıza mail olarak gönderdik.

  4. dacia logan mcv aracımı sustalı yapmak istiyorum programlanabilir bir model zaten bana anahtarı sadece göndeririseniz burda yazdırsam bana anahtar fiyatı n eolur…

  5. Merhaba 2010 model dacia logan stw aracımın anahtaını sustalı anahtar yaptırmak istiyorum maliyeti ne kadar ollur bilgi verirseniz sevinirim iyi çalısmalar.

  6. Selamün aleyküm ustam daha öncede sizi rahatsız etmiştim 2001 model scenic aracım var anahtarı görselleri olduğu gibi tek buton anahtar bunu sustalı yapabilirsiniz ilginize teşekkürler

  7. İyi günler benim aracım 2009 model Dacia Logan genellikle immoblizer arızası veriyor bunun nedeni nedir ve nasıl halledebiliriz teşekkürler

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*